A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Завершення навчального року для дошкільників Бахмаччини

Дата: 23.05.2018 16:24
Кількість переглядів: 26

23 травня  на базі Бахмацького закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №1 «Рукавичка» відбулася  нарада завідувачів закладів дошкільної освіти та вихователів дошкільних груп навчально-виховних комплексів.

Присутні підвели підсумки тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, який проходив у закладах дошкільної освіти  з 14 по 18 травня,  обмінялися досвідом проведення різноманітних заходів для навчання дітей правилам безпечної поведінки в навколишньому середовищі.

Наступним питанням розглянули  організацію оздоровчої кампанії 2018 року. Методист райметодкабінету Л.В. Божок ознайомила  керівників із наказом сектору освіти «Про організацію оздоровлення дітей улітку 2018р.», наголосила на неухильному дотриманні Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах. Також обговорили ряд питань щодо необхідної документації для переходу закладів на оздоровчий період з 01 червня по 31 серпня 2018 року.

Секретар атестаційної комісії І рівня, вихователь-методист Бахмацького закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №1 «Рукавичка» Л.І.Янченко доповіла про підсумки проведення атестації  вихователів, яка здійснювалася на базі опорного закладу, нагадала завідувачам про сталі терміни подачі документів про атестацію педпрацівників  до комісії І рівня.

Керівники закладів дошкільної освіти спільно з вихователями навчально-виховних комплексів визначили пріоритетні завдання, над якими педагогічні колективи поглиблено працюватимуть протягом 2018-2019 навчального року для реалізації завдань Базового компонента дошкільної освіти та виконання оновленої програми «Українське дошкілля».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень