A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Районний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН завершено

Дата: 27.01.2020 12:25
Кількість переглядів: 33

З 13 по 24 січня 2020 року на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Бахмацької гімназії було проведено І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Бахмацької секції Чернігівського відділення Малої академії наук України.

Конкурс проходив у три тури, а саме: заочного оцінювання науково – дослідницьких робіт, оцінювання навчальних досягнень із базових дисциплін та захисту науково – дослідницьких робіт.

У І етапі конкурсу-захисту взяло участь 13 учнів 9-11 класів з Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (1), Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (2), Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 (5), Бахмацької гімназії (3), Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. (1) та Кропивненського НВК (1).

Для шістьох конкурсантів участь у конкурсі стала традиційною. Так, Бурдюг Аліна, Васильченко Карина, Казимир Арсеній, Передерій Анна учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Люткевич Анна, учениця Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та Чорнодуб Людмила, учениця Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів уже другий рік поспіль беруть участь в конкурсі.

Юні науковці вкотре довели, що обдарованості немає меж, адже займатися наукою – престижно і перспективно. Журі відзначило високий рівень досліджень, їх науковий характер, новизну та актуальність. На адресу учасників конкурсу було висловлено слова підтримки та побажання натхнення у подальшій роботі.

Вітаємо переможців І етапу із призовими місцями та бажаємо успіхів на обласному етапі конкурсу!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень