A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Нарада з освітянами району

Дата: 14.07.2020 12:29
Кількість переглядів: 24

13 липня в райдержадміністрації відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти району, яку провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба.  У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Світлана Мельник та перший заступник голови райдержадміністрації Станіслав Воробей.

У ході засідання розглядалися питання організованого закінчення 2019/2020 навчального року та підготовку закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року, набір учнів до 1-х класів та подальше впровадження НУШ,  дотримання санітарно-гігієнічних вимог в дошкільних закладах,  організацію та проведення ЗНО-2020,  видачу свідоцтв про повну загальну середню освіту, впорядкування бібліотечних фондів та запровадження системи НАССР в закладах освіти.

Особливу увагу акцентували й на заходах з протипожежної безпеки та дотриманні карантинних обмежень в зв’язку з пандемією.

Світлана Мельник подякувала  керівникам закладів освіти за плідну роботу в навчальному році в умовах дистанційного навчання та велику кількість переможців різноманітних конкурсів. Водночас зупинилася  на питанні раціонального використання бюджетних коштів, заходах з протипожежної безпеки закладів освіти та необхідності усунення виявлених порушень, які можуть становити загрозу життю і здоров’ю.

-         Питання протипожежної безпеки у закладах, де навчаються чи виховуються діти, в установах, які масово відвідують люди, перебуватиме на постійному контролі, - зазначила голова райдержадміністрації.

Лариса Журба поінформувала присутніх щодо закупівлі обладнання для НУШ, а саме:

проведено торги на 325 комплектів меблів (столи учнівські, стільці), 28 ноутбуків, 17 телевізорів, 17 магнітно-крейдових дошок, також планується придбання дидактичних матеріалів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень