A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Всеукраїнський конкурс «Школа – джерело талантів»

Дата: 02.04.2021 12:50
Кількість переглядів: 65

Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України спільно з Національним центром «Мала академія наук України» для вивчення стану роботи закладів загальної середньої освіти з обдарованою та талановитою молоддю України продовжує проведення Всеукраїнського конкурсу загальноосвітніх навчальних закладів по роботі з обдарованими учнями  «Школа – джерело талантів» (далі Конкурс).

Метою Конкурсу є створення розвиненої всеукраїнської мережі закладів освіти по роботі з обдарованими дітьми та молоддю, підвищення ролі і статусу творчих педагогічних колективів та закладів освіти в суспільстві.  Накопичення аналітичної інформації дозволяє відстежувати динаміку розвитку інтелектуального й творчого потенціалу обдарованих учнів, використанню актуального STEM напрямку спрямованого на розвиток наукових, природничих, математичних, конструкторських, винахідницьких, інженерних компетентностей в закладах освіти.

Конкурс проходить у три етапи: інформаційне забезпечення, реєстрація учасників та робота експертної комісії. До участі запрошуються педагогічні колективи шкіл, ліцеїв, гімназій, позашкільних та інших закладів освіти.

Документи до Оргкомітету конкурсу надсилаються не пізніше 11 травня 2020 року. Нагородження переможців та підсумкову конференцію конкурсу буде проведено до 1 червня поточного року.

Детальну інформацію щодо участі в конкурсі (положення, умови проведення, терміни) розміщено на офіційному сайті Інституту обдарованої дитини НАПН України (http://www.iod.gov.ua/) та інтернет-сторінці конкурсу (http://talant.iod.gov.ua)

Контактна інформація Оргкомітету Конкурсу: вул. Січових Стрільців, 52-Д, м. Київ, 04053; тел./факс: 044-481-27-09, 067-444-39-52 (Онопченко Олена); e-mail: konkursiod@gmail.com

 

За матеріалами сайту ЧОІППО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень