A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Змагалися дружини юних пожежних

Дата: 16.04.2019 14:19
Кількість переглядів: 28

16 квітня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 вже вдруге зібралися дружини юних пожежних з Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, гімназії, Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2, Тиницької ЗОШ І-ІІІ ст. та Фастовецького НВК, щоб  продемонструвати ерудованість, кмітливість, артистичність, організованість, волю до перемоги, упевненість у своїх  знаннях протипожежної та техногенної безпеки.

Дружини юних пожежних вже вкотре продемонстрували знання правил безпечної поведінки  під час виникнення надзвичайних ситуацій, пересвідчилися, що професія рятувальника вкрай небезпечна, але почесна та відповідальна, довели, що на високому рівні володіють акторською та вокальною майстерністю, вміють тримати зв’язок із аудиторією, щоб навчити своїх однолітків пожежної та техногенної безпеки.

За результатами підсумкового протоколу переможцями І (районного) етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних визнано та нагороджено спільними дипломами сектору освіти Бахмацької райдержадміністрації та Бахмацького РВ УДСНС за зайняте: І місце - дружину «Фенікс» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5; ІІ місце - дружину «Квартал 101» Бахмацької гімназії; ІІІ місце - дружину «Палаючі серця» Тиницької ЗОШ І-ІІІ ст.

Визнано лауреатами І (районного) етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних та нагороджено дипломами в окремих номінаціях: дружину «Агенти 101» Фастовецького НВК та дружину «Імпульс» Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень