A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Свято «Вклонімось хлібу – він святий» у Красненському НВК

Дата: 15.11.2017 14:26
Кількість переглядів: 40

З метою виховання дбайливого ставлення до хліба та поваги до праці хліборобів 15 листопада у Красненському НВК було проведено показовий виховний захід у 2 класі свято «Вклонімось хлібу – він святий». Серед запрошених - учні початкових класів, учителі та батьки. У святковій залі - кролевецькі рушники, вислови про хліб, знаряддя праці хліборобів.

Класний керівник Наталія Титенко цікаво розповіла присутнім про хліб, як один із найдивніших продуктів людської праці, один із найдревніших, найзначущих і найнеобхідніших видів їжі на землі. Діти дізнались про призначення хліба у величній атмосфері  Різдва, звичаях українського народу, таїни перетворення продуктів на пишні святкові хліби. Учні полинули в історію, як люди вирощували хліб у давнину, вчитель ознайомила з прадавніми знаряддями праці. Дидактичні ігри, робота в групах, лото,  конкурси прислів’їв, приказок і повір’їв, в яких згадується хліб, зацікавили дітей. Звучали мелодійні українські пісні. Учні визначили чіткі правила відношення до хліба.

На завершення учасників та гостей свята пригостили запашним короваєм, щоб всі завжди були ситі і здорові, веселі і щасливі, щоб в усі віки на  українському столі лежав, мов сонце, свіжий хліб.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень