A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Всеукраїнський тиждень права

Дата: 08.12.2017 15:55
Кількість переглядів: 29

 З 04  до  08 грудня в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у рамках Всеукраїнського тижня права було проведено ряд заходів, спрямованих на  формування поваги до права й закону: інформаційні години «Мої права у школі» (5-ті класи), «круглий стіл» «Правила поведінки школяра» (6-ті класи), виховні години «Закон на нашій землі», «Закон на сторожі права», «Світ без насильства», «Україна - правова держава», диспут «Батьки та діти – взаємні права та обов’язки» (8-мі класи), вікторина «Юридична відповідальність»   (9-ті класи)  тощо.

Цікавою була  відкрита виховна година в 7-А класі  на тему «Закон на нашій землі». Учитель Міщенко Алла Михайлівна ненав'язливо, змістовно та у формі рольової гри сприяла вихованню правової свідомості учнів, почуття відповідальності за свої вчинки, впорядкувати знання про правопорушення та розвивати уявлення про наслідки протиправних дій. На занятті учні активно працювали в повній узаємодії з учителем. А цитата Марка Туллія Цицерона: "Ми повинні бути рабами законів, щоб бути вільними" стала девізом і гаслом самого заходу, у ефективності якого можна не сумніватися!

Головною метою виховного заходу для 5-6 класів «Я знаю свої права», підготовленого учнями 3-А, 3-Б, 3-В, 11-Б класів та соціальним педагогом Соломською Наталією Сергіївною було узагальнення знань дітей про їхні права, уміння користуватися ними, формування правової свідомості та виховання почуття власної гідності. Усі учасники тижня права поглибили свої знання законів України й міжнародних правозахисних організацій та набули навичок правомірної поведінки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень