A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Районний семінар вчителів англійської мови

Дата: 15.12.2017 16:18
Кількість переглядів: 32

14 грудня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови, які мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст», «ІІ категорія». Він був присвячений актуальній темі  «Вивчення лексичних одиниць на уроках іноземної мови». Адже той лексичний матеріал, який учні повинні вживати для вираження своїх думок в усній та письмовій формі іноземною мовою, забезпечує функціонування лексики у спілкуванні, розуміння думки інших людей при спілкуванні та читанні.

Сучасні методи введення лексики на уроках іноземної мови  презентувала Наталія Назаренко (Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ст.). Використанням різноманітних вправ для вивчення лексики на уроках як засіб розвитку творчих здібностей учнів поділилася Наталія Голяк (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.). Активізацію лексичного матеріалу за допомогою гри розкрила у своєму виступі Юлія Плюта (Стрільницька ЗОШ І-ІІІ ст.). Жваве неформальне спілкування молодих колег англійською забезпечила вчитель-методист Наталія Смирнова (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5). Людмила Іванько (методист РМК) проаналізувала вимоги до ведення шкільної документації з іноземних мов.

Теоретичні питання вдало реалізувала на показовому уроці «Готуємося до свята. Їжа» старший учитель Тетяна Кривуля з учнями 4-а класу. Учитель в черговий раз підтвердила свою педагогічну майстерність: сучасні методи навчання, різноманіття лексичних вправ, цікава електронна презентація, наочність,  дидактичні ігри.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень