A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Конкурсно-розважальна програма «Дружба та любов нас єднає знов і знов

Дата: 14.02.2018 16:18
Кількість переглядів: 34

14 лютого - День Святого Валентина – свято, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніші у світі почуття –  дружбу, любов та кохання.

У Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 цього холодного лютневого дня на душі тепло, як ніколи, бо навкруги панує романтична атмосфера, адже на конкурсно-розважальну програму «Дружба та любов нас єднає знов і знов» завітали гості з Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 та гімназії разом із конкурсантами та вболівальниками. Педагог-організатор Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Наталя Примак поставила за мету познайомити учнів з поняттями дружби, любові й кохання, розвинути творчі здібності учнів, їх естетичні смаки, виховати прагнення краще пізнати один одного, сформувати ціннісне ставлення до мистецтва, до себе та до інших людей. Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. Під час заходу були проведені різноманітні конкурси та вікторини: візитівка – «Будьмо знайомі»», «Вони відомі всім – упізнай і ти їх», «Моя Валентинка», «Упізнай,  хто я», конкурс талантів «Фабрика зірок», «Збери пазл та прочитай». Усі конкурсанти були відзначені  в номінаціях:  «Найчарівніша Валентина та  Неперевершений Валентин», «Творча Валентина та Творчий Валентин», «Найелегантніша  Валентина  та Галантний Валентин».

Загалом на заході панувала весела й невимушена атмосфера, а всі запрошені зрозуміли, що Книга Життя велика і невичерпна, тому так важливо вчасно познайомити молоде покоління з поняттями любові і кохання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень