A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Дата: 16.03.2018 16:35
Кількість переглядів: 31

16 березня відбувся  районний семінар-практикум вчителів англійської мови закладів освіти району з теми «Використання інноваційних технологій у викладання англійської мови як засіб підвищення ефективності освітнього процесу» на базі Бахмацької гімназії. З вітальним словом до присутніх звернулася директор Валентина Дудка.

Електронною презентацією «Підготовка учнів до ДПА(ЗНО) з іноземних мов у 2018 році» методист Людмила Іванько розпочала роботу семінару. У теоретичних питаннях щодо розвитку комунікативних здібностей учнів засобами використання інноваційних технологій (Наталія Смирнова, Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5), використання технологій на підсумкових уроках (Тетяна Соколова, Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№1), автентичні тексти (Людмила Богдан, Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№4), використання відеоматеріалів на уроках (Тетяна Коломієць, Красненський НВК) педагоги широко використовували електронні презентації, вели жваве обговорення англійською, ділилися елементами свого досвіду.

На показовий урок  з теми «Покупки в різних магазинах» запросили гостей учні 6 класу та вчитель-методист англійської і німецької мов гімназії Олена Дуб’янська. Широке використання різноманітних вправ з аудіювання, читання, говоріння, письма із застосуванням роздаткового дидактичного матеріалу, відео, презентації спонукали учнів до високого рівня результативності уроку. А вчитель порадувала колег своєю майстерністю та професіоналізмом високого рівня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень