A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Тиждень англійської мови у Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 21.02.2018 16:38
Кількість переглядів: 33

З 12.02 по 16.02  2018 р.в Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тиждень англійської мови, який сприяв формуванню пізнавальних і загально лінгвістичних інтересів, підвищення рівня володіння англійською мовою, розвиткові творчої активності учнів. У процесі спілкування учні школи отримали додаткову інформацію про сфери застосування англійської мови та з користю провели свій вільний час.

Тиждень розпочався лінійкою, на якій вчитель англійської мови Лілія Пушенко розповіла про значимість англійської мови у сучасному світі та познайомила з програмою на кожен день.

Протягом  тижня іноземної мови були проведені різноманітні та цікаві заходи, а саме: перегляд презентації «English-speaking countries», розгадування кросвордів, ребусів,  змагання-подорож  «ABC land. Station game» (1-4класи), конкурс граффіті та валентинок до Дня Святого Валентина, інсценізація уривку твору В.Шекспіра «Ромео та Джульєтта», День англійської анімації, знайомство із символами, які використовують при відправленні SMS в англомовному світі, гра-квест «Master Shef». Учням була надана можливість проявити себе у масових заходах, спробувати себе у ролі ведучих позакласних заходів та виконавців різних доручень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень