A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Електронний освітній проект «Е-schools»

Дата: 18.01.2018 16:58
Кількість переглядів: 96

Проект успішно впроваджується в навчальних закладах України в межах виконання державної програми «Нова українська школа».

Завдяки впровадженню проекту (сайт https://e-schools.info) навчальні заклади, що підключились до сервісів «Е-schools». отримали платформу для створення
багатофункціонального сайту з майданчиком для комунікацій між вчителями, батьками та учнями, підтримку електронних журналів і щоденників, систему прозорих електронних платежів, технічну підтримку користувачів.

Запровадження електронних журналів та щоденників у навчальний процес дозволяє учню та його батькам переглядати всі виставлені оцінки та коментарі до них, забезпечує зворотній зв'язок педагогічних працівників з батьками, покращує успішність школярів.

Зазначимо, що всі ці сервіси надаються БЕЗКОШТОВНО!

Ми проводимо навчання вчителів роботі з сервісами «Е-schools». Нами розроблена програма „підвищення кваліфікації педагогічних працівників яко впроваджуються через регіональні Інститути післядицломної педагогічної освіти та схвалена до використання Інститутом модернізації змісту освіги МОН України.

Електронні журнали і щоденники використовують практично у всіх розвинених країнах світу. їх впровадження передбачено Концепцією розвитку електронного урядування в Україні (розпорядження КМ України від 20 вересня 2017 р. № 49-р). Платформа «Е-schools» схвалена до використання Інститутом модернізації змісту освіти МОН України.

Просимо підтримати впровадження в освітню діяльність сучасних інформаційно- телекомунікаційних технологій та повідомити контакти особи, уповноваженої Вами взаємодіяти з командою проекту «Е-schools».

Контактна особа від ГОВ «КИЇВСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА АГЕНЦІЯ» - Безрученко Володимир Сергійович, bezruchcnkovs@mnail.com. тел. +38050-3-444-999

Результат пошуку зображень за запитом "е скул"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень