A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Літні англомовні школи: досвід роботи

     У Курінському НВК з 30 травня по 16 червня працювала англомовна школа «Rainbow» на базі пришкільного табору «Берізка» відпочинку з денним перебуванням дітей. 16 учнів 3-4 класів із задоволенням відвідували його. При плануванні роботи табору вчителі англійської мови Наталія Юшкевич та Людмила Гриненко намагалися підібрати заходи, які б охопили всі інтереси школярів. Діти брали активну участь у різноманітних іграх, конкурсах, створювали проектні роботи, співали пісні, танцювали, розвивали свої акторські здібності.

09:45 19.06.2017

Літні англомовні школи: досвід роботи

        „Якщо хочеш змінити світ – надихай дітей!”  Керуючись цим гаслом міжнародної організації GoGlobal GoCamp, вчителі  іноземної мови Бахмацької ЗОШ №1 Вікторія Соболєва, Міщенко Алла, Інна Горіла активно і творчо працюють у пришкільній англомовній школі з 28 учнями 5 – 10 класів. Цього року до роботи залучена англомовний волонтер Еверлін Лебор Сабандон. За умовами проекту  GoCamp волонтери допомагають учням здолати мовний бар’єр у вивченні іноземної мови, і  водночас мають змогу краще о знайомитися з традиціями і культурою України.

08:51 14.06.2017

Літні англомовні школи: досвід роботи

        Яке чудове місце – літня англомовна школа на базі пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням дітей в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 5! П’ять досвідчених вчителів англійської мови забезпечують англомовне спілкування 24 учнів 1-4 класів.

08:46 14.06.2017

Літні англомовні школи: досвід роботи

     Другий рік поспіль у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №4 на базі пришкільного  табору відпочинку з денним перебуванням дітей «Джерельце» функціонує англомовна школа.  16 дітей  3-4 класів під керівництвом вчителів англійської мови Валентини Олефіренко, Людмили Богдан, Тетяни Соколової мають змогу поглибити знання з англійської мови, брати участь у змаганнях, іграх, проявити свою творчість, що сприяє формуванню мовної особистості учнів.

12:17 13.06.2017

Літня англомовна школа: здобутки науковців Бахмацької гімназії

     Здавалося б, літо – це пора відпочинку, особливо для школярів, але, як ми уже переконалися, для тих, хто прагне до постійного самоудосконаленя, меж не існує. Такими заповзятими є учні 10 класу Бахмацької гімназії: Кириченко Аня, Шекула Анастасія, Жукова Анастасія, Лутанюк Олександра та Божко Ілля, які на чолі зі своєю наставницею, вчителем іноземної мови Світланою Мішиною в перші дні червня відвідали літню англомовну школу на базі Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей.

11:23 13.06.2017

День захисту дітей

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості й безтурботного дитинства. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідну Україну. Турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших завдань освітньої галузі району.

15:41 01.06.2017

Турнір з футболу, присвячений Дню захисту дітей

          Щороку в перший день літа відзначається День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

09:21 01.06.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень