A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ЗА КИТАЙСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ

16 лютого, коли за китайським календарем настає Новий Рік, у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 учні 4-А класу разом зі своїм учителем Тетяною Приходько провели показову виховну годину «Святкування Нового року у різних країнах світу».

14:32 22.02.2018

Масляна запрошує у гості

Приходьте, розімніться, гості! Масляна запрошує у гості. Сюди скоріш. Немає свята нашого веселіш. День забав і частування, сміху, жартів та змагання.

16:54 21.02.2018

Тиждень англійської мови у Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст.

З 12.02 по 16.02  2018 р.в Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тиждень англійської мови, який сприяв формуванню пізнавальних і загально лінгвістичних інтересів, підвищення рівня володіння англійською мовою, розвиткові творчої активності учнів. У процесі спілкування учні школи отримали додаткову інформацію про сфери застосування англійської мови та з користю провели свій вільний час.

16:38 21.02.2018

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Митченківському НВК

Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті.

10:36 21.02.2018

« Ми не забудемо Героїв Небесної Сотні»

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі й малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Це величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя й здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

10:34 21.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень