A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Патріотична акція "Мій Крим" у Бахмацькій ЗОШ I-III ст. № 5

 З метою привернення уваги до проблем захисту прав мігрантів, підтримки патріотів в Автономній Республіці Крим, патріотичного виховання дітей і молоді у Бахмацькій ЗОШ I-III ст. № 5 було проведено низку заходів.

15:08 15.12.2017

Патріотична акція «Мій Крим» у Халимонівській ЗОШ І-ІІІ ст.

14 грудня в 1 класі проведено віртуальну подорож «Чарівними куточками Криму», під час якої учні поглибили свої знання про територію нашої держави, про Україну як країну з багатою культурною спадщиною. Після перегляду відео відбулася гра-вікторина «Крим – перлина України», де діти змогли закріпити отриману інформацію.

15:08 15.12.2017

Українські вечорниці у Варварівському НВК

Українські вечорниці — одна з найцікавіших народних традицій, які крізь віки дійшли до нас. Учні Варварівського НВК в день Святого Андрія  провели грандіозне календарно-обрядове дійство «Українські вечорниці». Вони  продемонстрували свою неперевершену акторську майстерність і бажання відроджувати й оберігати народні звичаї, творити добро і сіяти мудрість.

15:03 14.12.2017

Калейдоскоп показових заходів початківців Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5

Другий тиждень грудня місяця  в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відзначився калейдоскопом показових заходів вчителів початкових класів, членів районної творчої групи. Їх досвід роботи запозичували колеги міських закладів освіти.

16:32 13.12.2017

Семінар- практикум  учителів географії

11 грудня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар- практикум для учителів географії на тему «Підвищення ефективності сучасних уроків географії та економіки через інноваційну діяльність учителя», метою якого було практичне ознайомлення  із досвідом роботи  щодо застосування інноваційних технологій при викладанні географії як способу  активізації пізнавальної діяльності учнів, підвищення фахового та методичного рівня вчителів географії в контексті Нової української школи.

10:42 12.12.2017

Стартує «Учитель року – 2018»

На минулому тижні стартував районний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018». Першим відбувся тур в номінації «Німецька мова» на базі Бахмацької гімназії.

16:34 11.12.2017

Брейн-ринг «Підліток і правознавство»

7 грудня 2017 року в Красилівській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулася інтелектуальна гра  «Брейн-ринг «Підліток і правознавство» серед учнів 9 – 11 класів. Команди «Юристи» (9 клас), «Феміда» (10 клас) та «Академіки» (11 клас) змагалися між собою в знанні правознавства. Змагання судили журі у складі вчителів Голяк Н.А., Марундик Т. І., Осипенко К.В. Ведучим брейн-рингу був вчитель правознавства Марченко Р.В.

16:01 11.12.2017

У Бахмацькій гімназії відбувся квест «Пірати Карибського моря»

Кожен  з нас знає про подорожі у водах Карибського моря та героїчні подвиги  хороброго Джека Горобця, капітана піратського корабля «Чорна перлина». Він  багато років тому закрив коштовності  у піратській скрині, яка з часом загубилася. Його відчаю не було меж. Тому ми  й вирішили  йому допомогти, здійснити захоплюючу пригоду в пошуках скарбів. П’ять сміливих команд на чолі з відчайдушними капітанами заслужили довіри й поваги, бо на їх шляху виникли різні перешкоди, які потрібно було подолати, відповісти на запитання вікторини, проявити сміливість, фантазію, впевненість, єдність.

16:07 08.12.2017

Всеукраїнський тиждень права

 З 04  до  08 грудня в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у рамках Всеукраїнського тижня права було проведено ряд заходів, спрямованих на  формування поваги до права й закону: інформаційні години «Мої права у школі» (5-ті класи), «круглий стіл» «Правила поведінки школяра» (6-ті класи), виховні години «Закон на нашій землі», «Закон на сторожі права», «Світ без насильства», «Україна - правова держава», диспут «Батьки та діти – взаємні права та обов’язки» (8-мі класи), вікторина «Юридична відповідальність»   (9-ті класи)  тощо.

15:55 08.12.2017

Обговорення проектів програм початкової школи

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.08.2017 № 1182 «Про створення робочих груп із розроблення навчальних програм для Нової української школи» та з метою запровадження компетентнісного підходу та нового змісту початкової освіти з 01 по 15 грудня 2017 року освітяни запрошуються до громадського обговорення двох проектів Типових освітніх програм для початкової школи та навчальні програми з української мови як державної та мовами національних меншин, які знаходяться за посиланням: http://mon.gov.ua/citizens/zv%E2%80%99vazki-z-gromadskistvu/konsultaczivi-z- gromadskistvu/gromadske-obgovorennva-2017.html.

08:49 06.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень