A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Свято «Вклонімось хлібу – він святий» у Красненському НВК

З метою виховання дбайливого ставлення до хліба та поваги до праці хліборобів 15 листопада у Красненському НВК було проведено показовий виховний захід у 2 класі свято «Вклонімось хлібу – він святий». Серед запрошених - учні початкових класів, учителі та батьки. У святковій залі - кролевецькі рушники, вислови про хліб, знаряддя праці хліборобів.

14:26 15.11.2017

Роман Петрик – гордість ЗОШ №5

З 23 по 29 жовтня в місті Одеса проходив чемпіонат України з боксу серед юніорів. На змагання прибуло 26 команд зі всіх регіонів України загальною чисельністю 301 чоловік. Наш земляк Роман Петрик зайняв третє місце серед п’ятнадцяти учасників у своїй ваговій категорії 80 кг, виборовши бронзову медаль та Грамоту Міністерства молоді та спорту України.

16:45 13.11.2017

Учнівські олімпіади тривають

11 листопада юні інтелектуали в чергове зібралися  продемонструвати свої знання та вміння  на районних олімпіадах - на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1  відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та біології.

10:58 13.11.2017

«Свято осені» у ДНЗ «Пролісок»

Цьогорічне « Свято осені» проведене у ДНЗ «Пролісок» видалося веселим і змістовним, з піснями і танцями, яскравими костюмами та атрибутами.

15:53 10.11.2017

День  української писемності в Бахмацькій гімназії

 9 листопада  в Бахмацькій гімназії відбулась низка заходів, приурочених до Дня української писемності та мови. Це свято спрямоване на підтримку рідної мови, привернення уваги світового українства до проблем української мови, її вивчення та розвитку, пропаганди і популяризації, воно гуртує усіх нас на шляху відродження духовності, зміцнення державності, формування громадянського світогляду, адже кожен народ відбувся лише тоді, коли усвідомив себе в рідному слові.                                                            

10:24 10.11.2017

Заняття творчої групи вчителів початкових класів

Районна творча група вчителів початкових класів, у складі якої початківці вищої категорії зі званням «старший вчитель» або «вчитель-методист», цьогоріч працює над методичною проблемою «Національно-патріотичне виховання молодших школярів у навчально-виховному процесі початкової школи».

15:40 09.11.2017

День української писемності та мови

9 листопада  - День української писемності та мови - свято, яке щороку відзначається в Україні з 1997 року. За православним календарем - це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія.  За традицією в цей день в Україні:

14:58 09.11.2017

Семінар-практикум вчителів музики

08 листопада в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст.  №5 проведено  семінар-практикум вчителів музики на тему «Розвиток творчих  здібностей учнів засобами вокально-інструментального мистецтва», метою якого було практичне ознайомлення вчителів із досвідом розвитку творчих здібностей учнів на уроках музики та в позакласній діяльності, організації гурткової роботи  серед учнівської молоді як засобу активізації природних обдарувань; підвищення фахового та методичного рівня педагогів.

16:30 08.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень