A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

У Батурині пройшов Всеукраїнський семінар-тренінг "Форпост – Північ"

Міністерство молоді та спорту спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації провели Всеукраїнський семінар-тренінг "Форпост –Північ".Захід спрямований на збільшення чисельності молоді, яка готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

16:29 07.11.2017

Олімпіада з математики та трудового навчання

На районній олімпіаді з математики взяли участь 97 учнів . Призові місця (І-ІІ  місця) посіли учні Бахмацької гімназії, Бахмацьких  ЗОШ І-ІІІ ст. № 1,2, 4,5. Найбільше призових місць вибороли учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

09:15 07.11.2017

Районний етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів розпочато

4 листопада актова зала Бахмацької гімназії зібрала велику кількість гостей, яких об’єднала любов до рідного слова, - обдарованих учнів та їх наставників, із нагоди відкриття ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів.

12:27 06.11.2017

Бахмацька дитячо-юнацька спортивна школа відзначила 35- річчя з часу заснування

1 листопада дитячо-юнацька спортивна школа відділу освіти райдержадміністрації відзначила своє 35-річчя. Весь колектив на чолі з директором ДЮСШ Віктором Сипливим зустрічав поважних гостей: голову райдержадміністрації Тетяну Неділько, голову районної ради Віктора Міщука, начальника відділу освіти райдержадміністрації Ларису Журбу.

15:05 03.11.2017

Відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти

01 листопада відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Бахмацької райдержадміністрації, на якому розглядалися актуальні питання атестації педагогічних працівників закладів  освіти району. Голова комісії Журба Л.М. зосередила увагу присутніх на  загальних вимогах до атестації педагогів як системи заходів, спрямованих на стимулювання підвищення їх професійної компетентності, підкреслила необхідність дотримання вимог діючого  Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

12:34 03.11.2017

Міжнародний конкурс дитячого малюнку «Дружать діти на планеті»

До Міністерства освіти і науки звернулось Посольство України в Республіці Білорусь с проханням поширити інформацію про проведення Міжнародного конкурсу дитячого малюнку «Дружать діти на планеті», який відбудеться в січні-березні 2018 року у м. Мінськ (Республіка Білорусь).

14:39 31.10.2017

27 жовтня  в Пісківському  ДНЗ «Сонечко» відбулась цікава «Осіння казочка»

     Діти декламували вірші про осінь, співали пісень, кружляли в осінньому таночку з листочками. Цікаве дійство відбулося на «городі». «Діти – овочі» були справжніми артистами і дуже вміло це продемонстрували.

09:37 31.10.2017

Обласний Чемпіонат з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!»

З метою популяризації інтелектуальних ігор як засобу виховання й організації дозвілля школярів, поглиблення знань у різних сферах науки, техніки й культури, підтримки обдарованої молоді 28 жовтня команда юних інтелектуалів «Шанс» Бахмацької гімназії у складі: одинадцятикласників Шекули Анастасії (капітан команди), Божка Іллі, Калєнченка Ярослава, Колесник Мирослави та десятикласниці Оніщенко Діани,  стала учасником обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» серед школярів Чернігівської області.

14:28 30.10.2017

Нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів району

 27 жовтня 2017 року  на базі Бахмацького ДНЗ №1 «Рукавичка» відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів району. У ході засідання висвітлювались теми щодо нагальних питань дошкілля району.

11:16 30.10.2017

IX Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Протягом жовтня 2017 року – січня 2018 року  проводиться щорічний дев’ятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

09:24 30.10.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень