A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ В ДМИТРІВСЬКІЙ ЗОШ

20 листопада у історичному музеї Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. на тематичну екскурсію «Борись, Україно!» зібралися ті , хто небайдужий і прагне передавати пам`ять про  нашу історію наступним поколінням. На цей захід були запрошені керівники підприємств, селищний голова, мати Героя Небесної Сотні Прохорського В.  Діденко С.М. та громадськість.   

15:13 21.11.2017

Халимонівська ЗОШ І-ІІІ ст. долучилася до відзначення Дня Гідності та Свободи

Халимонівська ЗОШ І-ІІІ ст. долучилася до відзначення Дня Гідності та Свободи. З цією метою  на загальношкільний виховний захід «За Україну, за її волю, за честь, за правду, за народ» зібралися учні 5-10 класів. В ході заходу педагоги й учні згадали про дві революції, переглянули презентацію «Цей день в історії», зупинились на подіях, що відбувались на Майдані та проходять на Сході нашої держави, вшанували хвилиною мовчання полеглих на війні Пилиповського Владислава та Кошмала Сергія.

15:07 21.11.2017

Що? Де? Коли?

Вперше на Бахмаччині проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» серед загальноосвітніх закладів району. Цікаві питання, азарт, командна гра – саме так пройшов інтелектуальний захід, у якому взяло участь 9 команд.

16:19 20.11.2017

Змагалися юні правознавці

19 листопада  юні правознавці з 20 закладів загальної середньої освіти району зібралися в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 на ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з  основ правознавства. За перемогу змагались 17 учнів 9-го класу, 15 десятикласників  та 9 одинадцятикласників. Вони продемонстрували свої знання правових понять, юридичних термінів, законодавства,  уміння порівнювати та аналізувати, розв’язувати  правові задачі. Призові місця вибороли учні Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №5, №2, гімназії, Курінського НВК та Пісківської ЗОШ І-ІІІ ст., які показали високий інтелектуальний рівень  та глибокі знання з предмета.

14:33 20.11.2017

Учасники відкритого Кубку Талалаївського району з пішохідного туризму

17-19 листопада  в смт. Талалаївка відбувся ІІ етап  Кубку «Адреналін 2017-2018» - Відкритий Кубок Талалаївського району з пішохідного туризму, у якому взяли участь 140 спортсменів з різних куточків Чернігівської, Миколаївської та Київської областей. Бахмаччину  в середній віковій категорії представляли вихованці туристичних гуртків Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 і Будинку дитячої та юнацької творчості: Ільченко В., Корень Д., Глущенко А., Ковтун Є., Цепух О., Мачача С., Строгий П., Лященко П., Кулаков О. (тренер Левченко Т.П.).

14:27 20.11.2017

VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс ім. Т.Г.Шевченка

«Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять безсмертя», - ці  слова О. Гончара про наймогутнішого з геніїв українських.  І  19 листопада  вкотре ми мали можливість переконатися в їх справедливості  під час ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувся  на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5.

14:25 20.11.2017

Пам’ятний день – День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це день, коли вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, котрі виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій  Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

12:20 20.11.2017

Засідання школи молодого вчителя фізичної культури

17 листопада 2017 року під керівництвом завідуючого районного методичного кабінету Вороб’я С.М. та керівника РМО вчителів фізичної культури – вчителя фізичної культури Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Білича О.Л. на базі Бахмацької ДЮСШ відбулося засідання школи молодого вчителя фізичної культури згідно плану роботи на 2017-2018 навчальний рік. У роботі засідання взяла участь заступник директора з навчально-виховної роботи Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Трикоз О.М.

12:17 20.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень