A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

День Українського козацтва

14 жовтня щороку відзначаємо День Українського козацтва. Козацтву належить особливе місце в історії України та в історичній пам’яті українського народу.

15:50 13.10.2017

До Дня захисника України — конкурс патріотичного малюнку

До Дня захисника України у навчальних закладах Бахмаччини відбувся конкурс патріотичного малюнку. Головною метою конкурсу є духовна підтримка військовослужбовців та виховання у молоді почуття патріотизму та гордості за наших захисників.

11:07 13.10.2017

Міжнародний мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка

10 жовтня по всій Україні відбулися урочистості з нагоди відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка, який започатковано у вересні 2010 року Указом Президента України. Його мета – піднесення престижу української мови і літератури у молодшого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури і вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

09:59 12.10.2017

Тарас Шевченко єднає націю

Тарас Шевченко – символ чесності, правди й безстрашності, великої любові до людства. Уся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів. Поезію Шевченка люблять усі народи. Поет, який віддав усі свої сили боротьбі за визволення рідної України від соціального і національного гніту, виражав прагнення й сподівання всіх народів, усіх прогресивних людей світу.

12:25 10.10.2017

Змагалися туристи-вчителі

04-06 жовня на території табору «Юний турист» поблизу с. Количівка Чернігівського району відбулися обласні змагання зі спортивного туризму серед педпрацівників, присвячені Всесвітньому Дню туризму. У змаганнях узяло участь 14 команд із різних регіонів Чернігівщини. Бахмацький район представляла команда «Фортуна» у складі керівника гуртків Бахмацького БДтаЮТ Заїки Олександра, учителя інформатики Митченківського НВК Рибця Олександра, учителя української мови і літератури Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Левченко Тетяни, учителя трудового навчання Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Семенчук Ольги. Представником команди був учитель фізичної культури Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Григора Орлика Кисіль Володимир, а суддею – учитель географії і біології Тиницької ЗОШ І-ІІІ ст. Йосипенко Микола.

08:13 10.10.2017

Оголошення про вивчення попиту

Відділ освіти Бахмацької райдержадміністрації оголошує намір передачі в оренду частин  нежитлових  приміщень загальноосвітніх навчальних закладів для розміщення кавових апаратів , які знаходяться за адресами , а саме :

13:43 02.10.2017

З днем працівників освіти

      Щиро і сердечно вітаю велику освітянську родину з професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки і мудрості.       Тільки педагоги наділені вмінням запалювати зірки на небі, вкладаючи світло у юні душі.         У день свята щиро дякую Вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

16:41 30.09.2017

Освітяни Бахмаччини відзначили професійне свято

Вересневої пори вчителі Бахмаччини вже традиційно зібралися у районному Будинку культури, щоб відзначити професійне свято – День працівників освіти. Котрий рік поспіль осінь стала часом підбиття підсумків роботи педагогів та вихователів дошкільних закладів – найкращі та найактивніші отримали почесні відзнаки та грошові винагороди.

16:01 29.09.2017

День туризму в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5

27 вересня планета відзначає Всесвітній день туризму. Це свято мандрівників, людей, закоханих у природу, її дослідників і споглядачів. Саме цього дня в Бахмацькій ЗОШ ІІІІ ст. №5 відбулася Першість школи зі спортивного туризму. На «Смузі перешкод» учні змагалися в трьох вікових групах: серед 5-7 класів І місце посіла команда 10-А класу «Живчики», ІІ і ІІІ  – команди «Імпульс» і «Максимум» 10-Б класу. У середній віковій групі переможцем стала команда 9-Б класу «Весела бджілка», ІІ місце у «Фортуни» 9-А класу,  ІІІ – в «Скорпіонів» 8-Б класу. Серед наймолодших учнів І місце в  «Енергії» (6-Б), ІІ – у «Фортуни» (6-А), ІІІ – у «Грифонів» (6-В).

14:38 29.09.2017

Реформація та її відгомін на Бахмаччині

 Реформація в Європі  XVII cт. – це яскравий приклад того, як трансформації у релігії започатковують суспільні зміни і мають глибокий вплив на економічний і політичний розвиток.  Реформація почала змінювати життя людей і думки людей. Вона примушувала думати й брати особисту відповідальність  за свою родину, свою країну, за те, що залишиться після тебе. Заходи до 500-річчя Реформації, які проводяться  в Україні, покликані   продемонструвати, що сьогоднішня Європа є такою, якою ми її знаємо, саме завдяки Реформації. Новоутворені церкви принесли свіжі ідеї, кращу освіту, іншу трудову й соціальну етику.

16:26 28.09.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень