A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Вступ 2017: оприлюднення рейтингових списків. Що далі?

Громадянська мережа ОПОРА, представники якої здійснюють громадський контроль за перебігом вступної кампанії, надає рекомендації щодо алгоритму дій вступників після оприлюднення рейтингових списків абітурієнтів.

18:35 03.08.2017

Розглянуто питання оздоровлення дітей

02 серпня голова райдержадміністрації Тетяна Неділько провела нараду за підсумками оздоровчої кампанії та її підготовки на наступний рік. Участь у засіданні взяли заступник голови райдержадміністрації Галина Рибальченко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Журба, директор дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Мрія» Вікторія Луценко.

18:39 02.08.2017

До уваги керівників навчальних закладів

З вересня усі українські школярі зможуть долучитися до безкоштовного онлайн вивчення англійської мови на платформі Lingva.Skills. Про це йшлося на зустрічі заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея з представниками Lingva.Skills.

18:41 17.07.2017

Урочисте відкриття ІІ зміни у Мрії

10 липня відбулося урочисте відкриття другої зміни дитячого позаміського закладу оздоровлення і відпочинку «Мрія» с. Курінь. Набираються сил та весело проводять свій час тут 80 дітей. Адже це – найкраще місце відпочинку для дітей, тут кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, знаходить нових друзів. Дітям просто не буде часу нудьгувати.

18:42 11.07.2017

Дозвілля у Мрії

Сонце, сосновий ліс, чисте повітря – всі ці переваги літнього оздоровлення,  а ще весела компанія, енергійні вихователі-затійники організовують відпочинок дітей  у  дитячому позаміському  закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія»

16:14 30.06.2017

Випускні вечори на Бахмаччині

24, 25 червня традиційне  свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя, зібрало біля шкільних порогів 232 випускники загальноосвітніх навчальних закладів району. Випускний – це завжди важлива і зворушлива подія, адже тут переплітаються радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність, залишається позаду казково-незвіданий світ пізнання, а попереду - самостійне життя.

16:21 26.06.2017

Вивчення попиту на об’єкт оренди

          Відділ освіти Бахмацької райдержадміністрації оголошує про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення з окремим входом у Будинку дитячої та юнацької творчості за адресою: м. Бахмач вул. Соборності, 55 .

15:50 23.06.2017

Мрії здійснюються…

    Дитячі усмішки, патріотичні українські пісні, запальні танці, гуморески, палаюче багаття, подарунки, море позитивних емоцій - все це про відкриття І табірної зміни у дитячому  позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія».

09:15 21.06.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень