A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Літні англомовні школи: досвід роботи

        „Якщо хочеш змінити світ – надихай дітей!”  Керуючись цим гаслом міжнародної організації GoGlobal GoCamp, вчителі  іноземної мови Бахмацької ЗОШ №1 Вікторія Соболєва, Міщенко Алла, Інна Горіла активно і творчо працюють у пришкільній англомовній школі з 28 учнями 5 – 10 класів. Цього року до роботи залучена англомовний волонтер Еверлін Лебор Сабандон. За умовами проекту  GoCamp волонтери допомагають учням здолати мовний бар’єр у вивченні іноземної мови, і  водночас мають змогу краще о знайомитися з традиціями і культурою України.

08:51 14.06.2017

Літні англомовні школи: досвід роботи

        Яке чудове місце – літня англомовна школа на базі пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням дітей в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 5! П’ять досвідчених вчителів англійської мови забезпечують англомовне спілкування 24 учнів 1-4 класів.

08:46 14.06.2017

Літні англомовні школи: досвід роботи

     Другий рік поспіль у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №4 на базі пришкільного  табору відпочинку з денним перебуванням дітей «Джерельце» функціонує англомовна школа.  16 дітей  3-4 класів під керівництвом вчителів англійської мови Валентини Олефіренко, Людмили Богдан, Тетяни Соколової мають змогу поглибити знання з англійської мови, брати участь у змаганнях, іграх, проявити свою творчість, що сприяє формуванню мовної особистості учнів.

12:17 13.06.2017

Літня англомовна школа: здобутки науковців Бахмацької гімназії

     Здавалося б, літо – це пора відпочинку, особливо для школярів, але, як ми уже переконалися, для тих, хто прагне до постійного самоудосконаленя, меж не існує. Такими заповзятими є учні 10 класу Бахмацької гімназії: Кириченко Аня, Шекула Анастасія, Жукова Анастасія, Лутанюк Олександра та Божко Ілля, які на чолі зі своєю наставницею, вчителем іноземної мови Світланою Мішиною в перші дні червня відвідали літню англомовну школу на базі Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей.

11:23 13.06.2017

День захисту дітей

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості й безтурботного дитинства. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідну Україну. Турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших завдань освітньої галузі району.

15:41 01.06.2017

Турнір з футболу, присвячений Дню захисту дітей

          Щороку в перший день літа відзначається День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

09:21 01.06.2017

Привітання переможців

      Вітаємо бронзових призерів Всеукраїнського турніру з футболу серед юнаків 2006 р. н., який пройшов 28-29 травня в м. Суми. 31 травня юних футболістів та тренера команди Володимира Стецюка вітали на стадіоні "Колос" Почесними грамотами та солодощами.  У змаганнях у м. Суми брали участь представники із Харківської, Чернігівської, Полтавської, Сумської, Луганської та інших областей. Чернігівську область представляла команда ДЮСШ відділу освіти.       Протягом двох днів 20 команд боролися за трофеї турніру.       Участь у нагородженні команд та кращих гравців взяв почесний гість турніру – президент Федерації футболу України Андрій Павелко. На п’єдестал пошани змагань зійшли: полтавська «Ворскла» ( перше місце), сумська «Барса - 1» ( друге місце) та команда ДЮСШ відділу освіти м. Бахмач (третє місце). Всі учасники отримали від президента ФФУ футбольні м’ячі. Спеціальними призами були нагороджені й переможці різноманітних конкурсів.       Переможцем вправи з елементів техніки на дальність став Євген Прокопенко ( Бахмацька гімназія).       Одним з кращих гравців команди став Владислав Науменко ( Бахмацька ЗОШ I-III ст. №5).

08:59 01.06.2017

Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів від Посольства США

     Продовжується конкурс на Програму «Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів» на 2016-2017 роки, ініційований Посольством США в Києві. Гранти надаватимуться українським та американським організаціям, що мають статус недержавних і неприбуткових, а також фізичним особам.

08:02 01.06.2017

Регіональний семінар учителів англійської мови

        І знову вчителі англійської мови Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 у вирі педагогічного пошуку. Так, 30 червня 2017 року у рамках проекту «Освітні ініціативи Чернігівщини», що адмініструється ГО «Март» та за фінансової підтримки Європейського Союзу на базі Носівської районної гімназії відбувся регіональний семінар на тему «Методи управління знаннями та специфіка їх застосування у програмах професійного розвитку вчителів». Учителі англійської мови Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 Вікторія Гаранько та Наталія Смирнова стали активними учасниками тренінгів, проведених високопрофесійною командою викладачів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя під керівництвом декана факультету іноземної філології Світлани Тезікової. Наші вчителі ділилися досвідом з колегами з Бобровиці та Носівки, шукали нові шляхи управління знаннями та способи педагогічного зростання

16:10 31.05.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень