A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ СТВОРЕНО КУРС ПРО БЕЗПЕЧНУ ОСВІТУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

                Для шкільних вчителів, директорів і адміністрації стартував безплатний онлайн-курс із порадами провідних експертів ГС «Освіторія» у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra, МОН та за підтримки дитячого фонду ЮНІСЕФ – «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни».

10:33 10.04.2023

Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку

                ВзаємоДіЯ = Заклади дошкільної освіти + батьки та діти + Міністерство освіти і науки України + Український інститут розвитку освіти + ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» + ЮНІСЕФ«Освіта — найвеличніше з усіх земних благ, але тільки тоді, коли вона найвищої якості. Інакше вона абсолютно даремна» (Редьярд Кіплінг). 

09:06 10.04.2023

Про проєкт з подолання освітніх втрат учнів 5-10 класів

           Освітня громадська організація "Навчай для України" у партнерстві зі Світовим банком та за підтримки швейцарської фундації UBS Optimus Foundation реалізує онлайн-проєкт «Освітній Суп», направлений на подолання освітніх втрат учнів 5-10 класів. «Освітній Суп» – це чудова нагода для школярів захопитись процесом навчання та закрити прогалини у знаннях з математики та української мови, отримавши тьюторингову підтримку від найкращих вчителів.  Наймасштабніший безкоштовний тьюторинговий проєкт в Україні шукає 2000 учнів та учениць 5-10 класів, на яких чекатимуть захопливі онлайн-заняття з математики та української мови з урахуванням шкільної програми.

14:10 06.04.2023

Інформаційний тиждень вакцинації у закладах освіти Бахмацької громади (24-28 квітня)

     Показник охоплення щепленнями — це один з найважливіших критеріїв відстеження безпеки громадського здоров'я. Охоплення вакцинацією на рівні 95% населення країни дозволяє забезпечити повноцінний захист населення від спалахів та епідемій інфекційних хвороб, яким можна запобігти щепленнями. При зниженні популяційного імунітету рівень захворюваності інфекціями, проти яких проводиться вакцинація, зростає. Зростає ризик виникнення спалахів та епідемій вакцин-контрольованих хвороб, особливо в умовах воєнного стану.

09:16 06.04.2023

НМТ-2023: Український центр підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів

     До 3 травня 2023 року триватиме реєстрація учасників національного мультипредметного тесту. Український центр підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ця інформація допоможе у виборі предмета додаткового блоку. Де можна скласти НМТ за кордоном, дивіться тут.

12:45 03.04.2023

21 КРАЇНА ПІДТВЕРДИЛА ПРОВЕДЕННЯ ОСНОВНОЇ СЕСІЇ НМТ-2023

        Упродовж останніх тижнів Міністерство освіти і науки України, а також Український центр оцінювання якості освіти і Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти активно комунікували з міністерствами освіти, представниками неурядових освітніх організацій інших держав, а також із посольствами України в них щодо можливостей провести НМТ за кордоном.

16:33 31.03.2023

Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти (про перебіг ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад)

 Важливою складовою комплексної програми пошуку, навчання, виховання інтелектуально обдарованих дітей та молоді є їх участь в учнівських олімпіадах із навчальних предметів.

10:26 31.03.2023

ВСТУП-2023: 10 КРОКІВ ДЛЯ ВСТУПУ ДО ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ У 2023 РОЦІ

   Попри воєнний стан в Україні триває активна підготовка до вступної кампанії у 2023 році. Зокрема, зареєстровано Порядки прийому на навчання для здобуття фахової передвищої та вищої освіти, демонстраційні варіанти тестів уже із семи предметів НМТ доступні на сайті УЦОЯО, а реєстрація для участі у тестуванні розпочнеться 3 квітня. Для допомоги вступникам МОН підготувало головні кроки, які допоможуть стати студентом у 2023 році: 

15:05 30.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень