A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Святий Миколаю, я тебе чекаю

19 грудня 2017 року в  Григорівському ДНЗ "Сонечко"  відбулося свято "Святий Миколаю, я тебе чекаю".  Діти читали вірші на пам'ять, співали пісні, виконували сценку "Двоє мишенят". Були запрошені батьки, працівники Григорівської сільської ради. Особливим гостем для дітей був священник Отець Володимир, який розповів їм красиву історію про Святого Миколая. Усі вихованці садочка отримали солодкі подарунки та гарний настрій.

16:19 19.12.2017

«Святий Миколай подаруночки роздай»

Життя Святого Миколая дає нам важливий урок: бути щирими, лагідними, турботливими.  І поки ваше серце чуйне, докладайте все своє старання для того, щоб тільки святе, чисте і добре входило у вашу душу.

16:05 19.12.2017

Семінар вчителів  музики

15 грудня в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбувся семінар для вчителів  музики на тему «Виховання в учнів емоційно-ціннісного ставлення до мистецтва та дійсності засобами музичної виразності», метою якого було практичне ознайомлення із досвідом формування музичної компетентності учнів, організації свят і розваг як засобу активізації творчих здібностей вихованців; підвищення фахового та методичного рівня вчителів музичного мистецтва; обмін педагогічним досвідом упровадження інноваційних технологій в освітній процес.

12:19 18.12.2017

Районний етап змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»

    15 грудня в спортивній та актовій залах Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відділом освіти райдержадміністрації  спільно з сектором сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проведено районний етап змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

16:45 15.12.2017

Районний семінар вчителів англійської мови

14 грудня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови, які мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст», «ІІ категорія». Він був присвячений актуальній темі  «Вивчення лексичних одиниць на уроках іноземної мови». Адже той лексичний матеріал, який учні повинні вживати для вираження своїх думок в усній та письмовій формі іноземною мовою, забезпечує функціонування лексики у спілкуванні, розуміння думки інших людей при спілкуванні та читанні.

16:18 15.12.2017

Патріотична акція „Мій Крим” у Рубанській ЗОШ І-ІІІ ст.

З метою привернення уваги до проблем прав мігрантів й членів їх сімей, підтримки патріотів в Автономній Республіці Крим, а також вимушених переселенців з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, патріотичного виховання дітей і молоді у Рубанській ЗОШ І-ІІІ ступенів  були  випущені тематичні фотогазети «Мій Крим», проведений  виховний захід для учнів 8-10 класів – літературно-музичний журнал «Традиції народів Криму», учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків «Мій Крим».

16:00 15.12.2017

Патріотична акція «Мій Крим» в Бахмацькій гімназії

 «Крим – це  Україна». Саме під такою назвою в Бахмацькій гімназії для 8-9 класів  відбувся виховний захід. Учні 9 класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Шостак В.М. провели  захід, спрямований на підтримку цілісності та єдності нашої держави,  патріотів Республіки Крим.  

15:18 15.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень