A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Відбулися січневі засідання районних методичних об’єднань

03-04 січня 2018 року більшість педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району об’єдналися для участі в роботі 16 професійних методичних осередків –  секційних засіданнях заступників директорів з навчально-виховної роботи, заступників директорів із виховної роботи, завідувачів і вихователів-методистів дошкільних закладів освіти, відповідальних за підготовку команди до гри «Сокіл»(«Джура») та   районних методичних об’єднань учителів початкових класів, української мови й літератури, математики, іноземних мов, біології та хімії, історії та правознавства, географії та економіки, основ здоров’я, фізики, інформатики, трудового навчання, предмету «Захист Вітчизни», які відбулися на базі Бахмацьких гімназії та ЗОШ І-ІІІ  ступенів № 5.

11:29 05.01.2018

Фестиваль  вертепів у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Напередодні канікул та новорічних свят у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся фестиваль  вертепів «Нова радість стала…». Кожен клас намагався якнайкраще відтворити колорит цього театрального дійства через прославлення новонародженого Ісуса.

12:49 28.12.2017

Тиждень англійської мови у Красненському НВК

«Розважайся та відпочивай – разом з нами англійську вивчай!» - саме цей вислів став девізом тижня англійської мови в Красненському НВК, який пройшов з 18 по 22 грудня 2017 року. Різноманітна програма тижня захопила учнів у цікавий вир подорожей до англомовних країн, адже діти не тільки познайомились зі звичаями та традиціями країн, мову яких вивчають, а й дізналися багато цікавих фактів про Великобританію.

15:39 26.12.2017

«Учитель року» – це конкурс  творчості та  інновацій

Всеукраїнський  конкурс «Учитель року» -  це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, педагогічного пошуку  та удосконалення власної фахової майстерності.  Щороку він збирає активних, інноваційних та креативних освітян з метою піднесення ролі педагога в суспільстві, підвищення престижності цієї професії та поширення педагогічних здобутків.

15:57 21.12.2017

20   грудня 2017 року відбувся перший (районний) тур всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2018” в номінації „Фізична культура”

На базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Бахмацької гімназії  пройшов перший (районний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Фізична культура».

16:20 20.12.2017

ВЧИМОСЬ ГРАЮЧИСЬ

Вибір майбутньої професії - це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей. Основне завдання професійної орієнтації – правильно зорієнтувати сьогоднішню молодь у виборі майбутньої професії.

16:10 20.12.2017

Весело і радісно проводять дозвілля дошкільнята в селі Курінь

19 грудня в Курінському ДНЗ „Світанок” відбувся захід „В День Святого Миколая душа радісно співає”. Діти співали пісні, читали вірші біля ялинки, та отримали подарунки від сільського голови Л.В.Вдовенка і директора  ПСП „Авангард” В.М. Булаха.

16:45 19.12.2017

Миколай іде - подарунки несе

У рамках «Тижня інклюзивної освіти», який проходив під девізом: «Мій заклад відкритий для всіх»,  було проведено ряд заходів, спрямованих на привернення уваги учнів, їх батьків, вчителів школи до проблем людей з особливими освітніми потребами, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

16:19 19.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень