A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Митченківському НВК

Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті.

10:36 21.02.2018

« Ми не забудемо Героїв Небесної Сотні»

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі й малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Це величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя й здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

10:34 21.02.2018

20 ЛЮТОГО – значима дата для всієї Дмитрівської шкільної громади

      20 ЛЮТОГО – значима дата для всієї Дмитрівської шкільної громади. У цей день на загальношкільній лінійці Пам’яті учнівський та педагогічний колектив Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. вшанували пам’ять своїх випускників – Героя Небесної Сотні Прохорського Василя, який у віці Христа загинув на Майдані та Олександра Пащенка, що загинув у зоні АТО. Обидва любили Україну понад усе.

10:31 21.02.2018

«Шкільна волейбольна ліга району-2018».

15-16 лютого 2018 року в спортивних залах Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 та  №1 проведена першість району з волейболу серед команд юнаків  закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  старшого та середнього  віку (2001 року народження і молодші та 2004 року народження і молодші).

08:48 19.02.2018

У Красненському НВК вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Протягом  всієї багатовікової історії нашої Батьківщини народ вище за все цінував вірність Вітчизні, мужність і відвагу Героїв,  які боролися за торжество добра і справедливості. Сьогодні ми зібралися на загальношкільній лінійці «Забули б люди назавжди всі війни, але героїв не забути».  На столику викладка літератури «Ти вічний біль Афганістан…», на якій фотографії загиблих воїнів афганців, квіти, свічки.

16:25 15.02.2018

У Бахмацькій гімназії масляну святкували

Масляна  є одним з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з язичницької культури. Це смачне і неймовірно ситне свято триває цілий тиждень, який передує настанню Великого посту.

16:23 15.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень