A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Районний семінар-практикум вчителів української мови та літератури

19 березня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбувся семінар-практикум для вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти району на тему «Формування  ключових компетентностей учнів на уроках української мови та літератури засобами особистісно-орієнтованого навчання». Учасники заходу  практично ознайомилися з досвідом упровадження інноваційних технологій у практику роботи,   реалізацією зазначеної методичної проблеми, підвищили власний  фаховий та методичний рівень.

12:32 19.03.2018

Погіршення погодних умов

Повідомляємо, що по всій території України протягом 17-20 березня передбачається значне погіршення погодних умов (пориви вітру 15-20 м/с, дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 см).

16:58 16.03.2018

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

16 березня відбувся  районний семінар-практикум вчителів англійської мови закладів освіти району з теми «Використання інноваційних технологій у викладання англійської мови як засіб підвищення ефективності освітнього процесу» на базі Бахмацької гімназії. З вітальним словом до присутніх звернулася директор Валентина Дудка.

16:35 16.03.2018

Природоохоронна  акція «Годівничка» у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІст.№2

Птахи - невід’ємна й складова частина рідної природи. Із метою привернення уваги школярів до охорони птахів, ознайомлення їх з видовим різноманіттям перелітних птахів рідного краю; розвитку гуманного ставлення до птахів, у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 проходить акція «Змайструй годівничку власними руками». Учні та працівники школи долучилися до роботи та виготовили різноманітні годівнички, які вивісили на подвір’ї разом з лялькою – мотанкою.

10:47 16.03.2018

«Соняшник» збирає друзів

Цьогоріч 327 учнів 2-11 класів закладів загальної середньої освіти району долучилися до великої «соняшникової» родини, узявши участь у ІХ Всеукраїнській українознавчій  грі «Соняшник», метою якої є формування зацікавленості у вивченні української мови й літератури, любові до рідного слова, активізація позакласної роботи, виховання патріотизму.

16:48 15.03.2018

Хто ти без мови, без слова свого? (Заходи до Міжнародного Дня рідної мовив Бахмацькій ЗОШ №5)

Рідна мова - це мова, що першою засвоюється дитиною й залишається зрозумілою на все життя. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов'язує людину з її народом, із попередніми поколіннями, їхніми духовними надбаннями.

16:59 26.02.2018

БАХМАЦЬКИЙ  НВК  ЗБИРАЄ  ВЧИТЕЛІВ КЛАСІВ-КОМПЛЕКТІВ

23 лютого відбувся районний  семінар-практикум вчителів класів-комплектів з теми «Активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках в класі-комплекті». Початківці, і досвідчені, і молоді, із 8 закладів освіти району завітали на гостину до Бахмацького НВК.

16:55 26.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень