A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

Відбулася фінальна інтелектуальна Гра «Що? Де? Коли?»

18 травня юні інтелектуали Бахмаччини зібралися на фінальну інтелектуальну Гру 2017/2018 начального року "ЩО? ДЕ? КОЛИ?", яка проводиться вчетверте за сприяння ведучого, відомого знатока, учасника XV чемпіонату світу з Гри «Що? Де? Коли?» - Анатолія Усенка, голови райдержадміністрації - Тетяни Неділько, голови районної ради – Віктора Міщука, Бахмацького міського голови - Павла Шимка, голови ГО "Братство АТО" - Володимира Брюховецького.

16:56 18.05.2018

Курінська ЗОШ І-ІІ ст. святкує День Європи

День Європи для України і її громадян – це особливе свято. У ці травневі дні й Курінська ЗОШ І-ІІ ст. долучилася до святкування.  Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначили  європейський вибір нашої країни. Україна, яка знаходиться практично в центрі європейського континенту, останніми роками зробила значні кроки для вступу до європейського співтовариства. У школі з метою розвитку комунікативних та інформаційних компетентностей, творчих нахилів, ініціативності й самостійності, а також виховання генерації нових європейців та поваги до інших народів і їх культур були проведені такі заходи: години спілкування «Ми - європейці», «Європа в Україні»; пісенний конкурс «Шкільне Євробачення», конкурси малюнків та стінгазет «Ми малюємо Європу», вікторина «Що я знаю про ЄС?», тематична виставка в шкільній бібліотеці  «Сузір’я  європейських письменників».

16:22 18.05.2018

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: навчаються вчителі-предметники

На початку травня  на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбулися триденні курси підвищення кваліфікації вчителів іноземних мов, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році за новим Державним стандартом початкової освіти.

09:51 18.05.2018

День Європи в Бахмацькій ЗОШ №5

Намагаючись інтегруватися в європейське співтовариство, Україна почала відзначати День Європи. В Україні свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, яких дотримуються в Євросоюзі. 

15:07 17.05.2018

День вишиванки

17 травня 2018 року відзначили  День вишиванки. У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому.

11:53 17.05.2018

Вітаємо рій "СІЧ" Бахмацької гімназії

Вітаємо рій "СІЧ" Бахмацької гімназії з ІІІ місцем на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), яка проходила з 12 по 16 травня. У Грі взяло участь 38 роїв. Висловлюємо щиру подяку за підготовку команди директору гімназії -Валентині Дудці та педагогам - Григорію Мартиненку, Аллі Клепач, Руслану Гурінцю, Олені Ващенко, Ірині Мартиненко, Ларисі Грищенко. Упродовж п’яти днів таборування на базі дитячого табору «Юний турист» (с. Количівка Чернігівського району) кращі джури області змагались між собою за право представляти Чернігівщину на Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура»).

08:26 17.05.2018

ІХ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2017/2018 н.р.

З метою впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків і дівчат, зміцнення їхнього здоров’я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності в 2017/2018 навчальному році проведені ІХ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2017/2018 н.р.

11:00 16.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень