A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВИНИ

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: завершилося навчання вчителів початкових класів

П’ять днів поспіль 11.06-15.06.2018 на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 30 вчителів початкових класів Бахмацького району та 4 вчителі Батуринської ОТГ проходили тренінгові заняття з підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової  освіти в 2018/2019 навчальному році.

09:15 18.06.2018

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ: Бахмацька гімназія

Цікавим був останній тиждень у літньому англомовному таборі «Веселка» Бахмацької гімназії. Цього тижня вчителі Світлана Мішина та Світлана Портянко організували практичні заняття з теми «Англомовні країни», на яких більш детально познайомили чотирикласників з Великобританією, поговорили про їх традиції та звичаї, подивились змістовне відео, малювали прапори України та Об’єднаного королівства Великобританії.

08:59 18.06.2018

Закінчили роботу пришкільні табори відпочинку

Літо – найкраща пора! Це час розваг і безтурботних забавок, веселощів і нових яскравих вражень. Для когось ця пора лише розпочинається, а для пришкільного табору «Дружба» вона, на жаль, добігла до свого завершення. Як би не було сумно, але настав час прощання, хоч і не надовго.

13:06 15.06.2018

Новини з пришкільних таборів відпочинку

Основним змістом виховної діяльності табору відпочинку «Веселка» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 є забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, організації дозвілля дітей і підлітків, формування здорового способу життя, творчого і духовного розвитку.

15:41 14.06.2018

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5

Літня англомовна школа «Eco-English» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 продовжує впроваджувати в життя свою насичену й цікаву програму, яку ретельно готували вчителі та волонтер організації GoCamp Альберт Айос.

14:49 14.06.2018

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№1

Непомітно для учнів та вчителів Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проходить час у літньому англомовному таборі «Summer Joy». 20 учнів  5-10 класів покращують свої знання з іноземної мови у формі ігор, змагань, виконанні творчих та проектних робіт. Допомагають їм у цьому   вчителі англійської мови Вікторія Соболєва, Алла Міщенко, Інна Горіла та Тетяна Соколова.

14:31 14.06.2018

Всеукраїнські змагання юних волейболісток

Із 6 по 10 червня в м. Івано-Франківську відбулася фінальний етап Чемпіонату України з волейболу «Шкільна волейбольна ліга України» серед дівчат та юнаків молодшої вікової групи. У змаганнях узяла участь 21 команда з 15 областей України. Чернігівщину на цьому турнірі представляла команда дівчат з Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 у складі: Хроленко Ольга, Ільченко Анастасія, Корнух Аліна, Озмитель Тетяна, Коваленко Анастасія, Приходько Світлана, Білоштан Юлія та Данилець Інна. До змагань команду підготували вчителі  фізичної культури Татаренко Ігор Володимирович, Терещенко Олександр Миколайович.

11:08 14.06.2018

Новини з пришкільних таборів відпочинку

Багато цікавих та змістовних заходів, спортивних ігор, пізнавальних екскурсій чекало цього року на вихованців пришкільного табору «Джерельце» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4. Діти побували на відкритті виставки «Українська Друга світова війна» в районному історичному музеї та переглянули експозицію «Одяг із бабусиної скрині».

14:54 13.06.2018

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ: БАХМАЦЬКА ГІМНАЗІЯ

Весело і пізнавально проходять дні другого тижня роботи в англомовному таборі «Веселка» Бахмацької гімназії. Були проведені тематичні дні. «Color DAY» «Кольоровий день»: діти прийшли одягнені в одяг свого улюбленого кольору, проводились веселі ігри англійською мовою, діти малювали. Також проводили «My PET DAY» «День мого домашнього улюбленця».

16:23 11.06.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень